top of page

AFRICAN SAFARI

by Grannieri
DESCRIPTION:

ZIUA 1:

 

BUDAPESTA-DUBAI-ARUSHA

07 APRILIE 2020 BUDAPESTA-DUBAI 16.00-23.20

08 APRILIE 2020 DUBAI-KILIMANJARO 14.00-21.00

La sosire in aeroportul din Dubai, transfer la hotel Roda Al Bustan Airport 5*.

In data de 08 aprilie, transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul spre Kilimanjaro!

 

ZIUA 2:

 

Sosire in aeroportul din Kilimanjaro. Dupa formalitatile vamale (cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare in Tanzania) , ne intalnim cu soferii nostri pentru transferul spre hotelul nostru LAKE DULUTI SERENA LODGE 4*. Transferul se va face in jeepurile ce ne vor insoti pe parcursul safariului.

HOTEL LAKE DULUTI SERENA LODGE 4*SUPERIOR

 

 

ZIUA 3:  / SAFARI IN NGORONGORO / O MOSTENIRE NATURALA DE NEINLOCUIT!

Dupa micul dejun, ne indreptam spre rezervatia protejata Ngorongoro. Ngorongoro este un crater urias format prin prabusirea peretilor unui vulcan situat in partea de sud a parcului Serengeti. Fundul craterului se afla la altitudinea de 2380 metri deasupra nivelului marii, peretii lui se ridica la 600 meri inaltime, astfel inaltimea vulcanului este de 3000 metri. Diametrul craterului scileaza de la 17 la 21 km. La marginea craterului au fost ingropati naturalistii germani tatal si fiul, Grzimek care s-au prabusit aici cu avionul si au contribuit la realizarea filmului de succes din anii 1960, „Serengeti nu are voie sa moara”, film premiat cu Oscar!

Parcul a fost parte din Serengeti pana in 1959 cand a fost declarat rezervatie separata pentru protejarea animalelor. Din 1979 este patrimoniu Unesco iar in 1981 este denumit rezervatie de biosfera. In parc exista 60.000 pastori cu 350.000 animale.

Populatia de animale din rezervatie este de aprox: 25.000. Aici traiesc cel mai mare numar de animale de prada din Africa!. Leii si leoparzii traiesc aici intr-un numar impresionant. La ordinea zilei sunt elefantii, rinocerii, hipopotamii si zebrele!

Ngorongoro este rezervatia cea mai titrata a Africii,motiv pentru care experienta safari devine una de neuitat!

Pranzul il vom lua in interiorul craterului.

Dupa pranz vom vizita satul de masai din Ngorongoro.

Seara , ne indreptam spre hotelul nostru, BOUGANVILLEA SAFARI LODGE4* pentru cina , un pahar de vin si povesti in jurul semineului!

ZIUA 4: /  LAKE MANYARA/ PASARILE FLAMINGO

Parcul Lake Manyara este unul dintre cele mai mici parcuri din Africa, motiv pentru care este trecut cu vederea de calatori. Se prea poate ca acest parc nu impresioneaza prin dimensiuni, dar pentru cunoscatori este o prioritate pe lista parcurilor nationale de vizitat. Hemingway, scria despre Manyara ca este cel mai frumos lac al Africii, motiv pentru care l-am inscris pe lista nostra de safari! Parcul National are nu mai putin de 11 ecosisteme (350 de specii de pasari) si este renumit pentru superbele pasari flamingo cat si pentru populatia mare de lei

Seara ne intoarcem la Bouganvillea Safari Lodge pentru cina.

 

ZIUA 5:   ZBOR ARUSHA-ZANZIBAR

 

Dupa micul dejun, transfer spre aeroportul Arusha  si zbor spre destinatia noastra de plaja, Zanzibar!

La sosirea in Zanzibar, vom fi preluati de la aeroport si insotiti pana la hotelul nostru de plaja cu nisip alb si gradina spectaculoasa din statiunea KIWENGWA

HOTEL NEPTUNE PWANI BEACH RESORT 5*

Dupa formalitatile de cazare, ne intalnim in gradina pentru o scurta prezentare a excursiilor din program si cele optionale!

ZIUA 6: ZI LIBERA LA  PLAJA SI BAIE

ZIUA 7: ZI LIBERA LA  PLAJA SI BAIE

 

ZIUA  8: EXCURSIE ORASUL DE PIATRA&SHOPPING/ RESTAURANTUL THE ROCK

Dupa micul dejun am organizat o excursie de aproximativ 4 ore care va incepe cu o vizita la piata locala din Zanzibar. Veti urmari viata localnicilor intr-o piata plina de culoare si veti gusta din fructele exotice locale. In continuare vom vizita catedrala construita in 1874, catedrala ce simbolizeaza o perioada extrem de potenta din istoria insulei, ea fiind construita pe locul unde in trecut se desfasura targul de sclavi. Dupa vizita orasului de piatra, veti avea timp sa faceti cumparaturi pe micile strazi din orasul vechi! Dupa masa ne indreptam spre renumitul restaurant The Rock, unde veti savura o cina delicioasa cu specific fructe de mare!

ZIUA  9: TIMP LIBER PENTRU PLAJA SI BAIE

ZIUA  10: CROAZIERA SAFARI BLU/ DELFINI, SNORKELING SI PRANZ TRADITIONAL/  EXCURSIE OPTIONALA

Croaziera Safari Blu este organizata de localnici cu barci traditionale. Snorkelingul se face in locatii consacrate cu echipamente profesioniste. Excursia incepe sin oraselul pescaresc Fumba, situat in sud-vestul insulei fiind locul ideal pentru scufundari in Manai Bay, rezervatie marina din 1998. Rezervatia are numeroase bancuri de coral si mici dune de nisip populate de delfini. Vom vizita locatiile unde putem vedea delfinii si vom face snorkeling in locatii de vis. Pe vas se servesc snackuri si madafu (nuci de cocos verzi). Dupa baie ne indreptam spre insula Kwale unde vom lua pranzul pe malul oceanului. Bufet traditional din Zanzibar ce include, homari, 2 feluri de peste la gratar, calamari, pui sau vita urmat de o degustare de 15 fruvte tropicale. Bauturile non alcoolice sunt incluse in pret. Vom ajunge inapoi la hotel in jurul orei 17.00

ZIUA  11:  ZI LIBERA PENTRU PLAJA SI SOARE

ZIUA  12: ZBOR SPRE CASA

Dupa micul dejun si pranz vom face check out de la hotel si ne vom indrepta spre aeroportul din Zanzibar unde ne vom imbarca pentru zborul spre casa!

 

PRICE INCLUDES:

PRET/SEJUR/PERSOANA IN CAMERA DUBLA : 3280 EURO
PRET/SEJUR/COPIL 04-12 ANI : 2950 EURO

SUPLIMENT CAMERA SINGLE : 1200 EURO/PERSOANA

PRETUL INCLUDE:


-zbor Budapesta-Dubai-KILIMANJARO
-zbor Zanzibar-DUBAI-Budapesta
-taxe aeroport
-transfer aeroport-hotel-aeroport
-cazare 1 noapte Serena Duluti Lodge
-cazare 2 nopti Bougainvillea LODGE
-toate mesele
-safari 2 zile cu pensiune completa
-taxa intrare in rezervatie
-zbor domestic Arisha- Zanzibar
-7nopti cazare cu All inclusive in Zanzibar la Neptune Pwani Beach Resort 5*
-apa si bauturile racoritoare in safari sunt incluse in pret
-excursia in Stone Town

 

PRETUL NU INCLUDE


-asigurare medicala
-asigurare storno
-excursia optionala Blue safari
-bacsisul soferilor in safari (aprox 10 usd/persoana/zi)

3280 Euro

12
days
August 2020
 
SCHEDULE:

Tanzania & Zanzibar

18 APRILIE ZANZIBAR DUBAI                21.30 - 04.25

19 APRILIE    DUBAI-BUDAPESTA             08.50 - 12.45

bottom of page