top of page

GRANIERI TOURS

CUBA LUXURY EDITION 2020

$2860

12
days
DESCRIPTION:

Ziua 1: 28 APRILIE 2020  -SOSIRE HAVANA


    Aterizam in Havana si dupa formalitatile vamale care dureaza timid mai mult decat in occident (avand in vedere familiara birocratie) ne intalnim cu ghidul nostru cubanez autentic 100% care ne va insoti la cel mai bine cotat hotel din centru Havanei, IBEROSTAR PARQUE CENTRAL!    
    Dupa formalitatile de cazare si cateva momente de relaxare, vom lua cina pe terasa roof top a hotelului cu o superba panorama deasupra orasului!

Ziua 2: 29 APRILIE 2020  HAVANA DAY & NIGHT


    Dupa micul dejun, ne asteapta o zi lunga dar 100% cubaneza!


    In 1982, UNESCO declara centrul vechi al Havanei, patrimoniu cultural international. Nu mai exista alt oras in intreaga America Latina cu un centru colonial atat de mare si impresionant. Havana este azi o montare scenica ce aminteste de anii 1950 atunci cand orasul era paradisul "oamenilor dubiosi". Vechea eleganta a Cubei inca mai dainuie pana in cea mai indepartata mahala.
    Chryslere masive, Cadillacuri incarcate de crom si Studebakere cu grile largi, hodorogesc pe drumuri cu pneurile dezumflate, evocand nostalgia din melodiilelui Elvis Presley.

    Centrul vechi este un adevarat depozit al unor nestemate arhitecturale rare din secolul trecut. Catedrale spaniole din sec XVIII se contopesc cu resedinte Rococo frantuzesti din sec XIX in timp ce teatre art deco din anii‘20 se amesteca cu arcadele racoroase ale palatelor in stil Mudejar.
    Vom vizita Plaza De Armas, Templete, Palatul generalilor, Piata Catedralei, Piaza Vieja si renumita Bodeguita a lui Hemingway! Vizita la Muzeul Generalilor, cladire din 1971, emblematica pentru arhitectura acelei perioade!
    Degustare de trabucuri la HotelulConde Villanueva unde vom asista la o prezentare de trabucuri si tehnica de rulare a acestora. (in functie de disponibilitate). Pranz in renumitul paladar, Dona Eutemia in centrul vechi al Havanei. Vizita la Muzeul Romului…

     Pentru ca sunteti deja bine hraniti si inspirati de la cantitatile serioase de rom, urmeaza un curs privat de salsa in stil cubanez (si credeti-ne pe cuvant ca nu are nimic de-a face cu stilul salsa european). Nu dansam oriunde si cu oricine ci chiar la cea mai renumita scoala de salsa din Havana! Va puteti crea stilul personal de care veti avea nevoie in cursul serii la renumitul club Fabrica del Arte unde impreuna cu trupa de dansatori de la Casa del Son vom avea partea de o seara de distractie memorabila!
    Cina in restaurantul Los Naranjos...bucatarie internationala (restaurantul preferat al Reginei Spaniei).

Ziua 3: 30 APRILIE 2020- Hemingway And More Rum  

 
    Dupa micul dejun facem cunostinta cu Havana marelui Hemingway! Autorul s-a indragost iremediabil de aceasta tara in 1932. S-a stabilit in Cuba in 1939, iar povestea lor de iubire a durat pana la sfarsitul tragic al scriitorului. Vom vizita resedinta lui initiala din Havana in San Francisco de Paula si renumita Finca Vigia, azi muzeu! Continuam vizita cu Cojimar, unde Hemingway a scris “Omul si Marea”, romanul pentru care a luat premiul Nobel. Ne intoarcem in centrul colonial al Havanei si ne plimbam pe renumitul Malecon.
    Doamnele sunt invitate sa-si imbrace rochiile anilor‘50, domnii sa-si ia trabucurile la purtator pentru ca vom experimenta Havana in cel mai autentic mod posibil...intr-o plimbare cu masini de epoca inchiriate. Aceasta experienta va fi imortalizata in sute de poze si ne-am dori sa aratam cat de vintage posibil :)

Ziua 4: 31 APRILIE 2020 – HAVANA MOOD/ OPTIONAL VALEA VINNALES

Havana este un oras care trebuie descoperit, exploatat si intuit fapt pentru care aveti o zi libera in care puteti face cumparaturi, savura muzica locala, interactiona cu localnicii sau pur si simplu sa va rataciti pe fotogenicele strazi ale centrului vechi. Pentru cei pasionati de tutun, valea Vinnales este un fel de Mecca. Va propunem o excursie optionala la o plantatie renumita din Vinnales si la vizitat zona extrem de fotogenica!

Ziua 5: 01 MAI 2020  PE URMELE REVOLUTIE CUBANEZE!


Dupa micul dejun, ne indreptam spre Trinidad, cel mai bine conservat oras colonial din Americi! Pe drum vom face o scurta oprire in Cienfuegos denumita si Perla Sudului datorita charmului sau colonial cu influente franceze. Este Parisul Cubei!
Dupa vizita orasului Cienfuegos, ne indreptam spre Trinidad, prbabil cel mai fotogenic oras cubanez! Ne cazam la superbul hotel Iberostar Trinidad, dupa care ne asteapta o cina marca Tripaholic. Detaliile le voi tine secrete, deoarace vreau ca surpriza sa fie pe masura!

Ziua 6: 02 MAI 2020  - PE DRUMUL LUI CHE!
         
       Dupa micul dejun, tur de oras in Trinidad. Vom lua un pranz rapid dupa care ne indreptam spre Santa Clara sa vizitam Mausoleul lui Che Guevara! In drum spre Varadero, oprim la un Pina Colada cu o superba Panorama! Sosire in Varadero si cazare la hotel MELIA INTERNACIONAL/ MELIA LAS AMERICAS (ADULTS ONLY)! Ce inseamna adults only in Cuba? Party, salsa, muzica life pe plaja de dimineata pana seara ☺, in adevarat spirit cuban!

Ziua 7: 03 MAI 2020 –ZI LIBERA PENTRU PLAJA SI BAIE


O zi de relaxare pe plaja de nisip alb a hotelului impreuna cu un pahar mare de Cuba Libre sau de Daiquiri unde sa participati la cursurile de salsa vor face din aceasta zi una minunata.

 

Ziua 8: 04 MAI 2020  -Zi libera pentru plaja si baie

Pentru cei ce nu se relaxeaza la plaja am pregatit excursii optionale!

Ziua 9: 05 MAI 2020 CROAZIERA PE CAYO BLANCO

Dupa micul dejun ne indreptam spre port, unde echipa noastra s-a gandit sa inchirieze un catamaran pentru  o croaziera pe insula Cayo Blanco!  Tinuta obligatorie...dress de baie, ochelari de snorkelling si bronz de caraibe! Pe catamaran avem open bar, muzica si atmosfera 100% cubaneza!

 


Ziua 10-11: 06/07/ –ZILE LIBERE PENTRU PLAJA SI BAIE

 


ZIUA 12: 08 MAI 2020 –TRANSFER SPRE HAVANA UNDE NE IMBARCAM PE ZBORUL SPRE CASA

 

PRICE INCLUDES:

-Zbor Budapesta- Havana- Budapesta
-Taxe de aeroport
-Transfer aeroport- hotel- aeroport
-Cazare 4 nopti in Havana cu mic dejun
-Programul turistic in Havana
-Excursia la Cienfuegos
-Cazare 1 noapte in Trinidad
-Excursia Santa Clara
-Transfer Trinidad-Varadero
-Cazare7 nopti cu All Inclusive
-Insotitor si ghid  in limba romana

 

DON'T FORGET:

Pentru inscriere se achita 50% din pretul pachetului turistic!

 

28/04/20-9/05/20
 
28 APRILIE 2020    BUDAPESTA-AMSTERDAM     06.30-08.10
28 APRILIE 2020  AMSTERDAM –HAVANA    10.10-14.25
08 MAI 2020    HAVANA-PARIS            22.55-14.05/09 MAI
09 MAI 2020  PARIS-BUDAPESTA            16.45-18.50/09 MAI
bottom of page